Jumaat, 6 April 2012

kempen senyum



I nak story sket la dengan anda semua; ada la satu ari tu i terserempak dgn member satu opis i, 
so i pun dengan bermurah hati telah menghadiahkan senyuman yang amat ikhlas pada si dia.. 
Tpi sedey i, si dia wat tak tau je..malu i tau..( i anggap je la die xperasan x pun dia rabun heee)

U all tau tak senyum tu salah satu cara untuk awet muda tau..haaa so senyum la selalu tapi bior la ikhlas ok bila memberi senyuman tue..jgn la senyum mcam kerang busuk la nanti hehehe...


Sekian tu je i nk story kat u all semua..heee....




p/s senyuman yang ikhlas tu satu sedekah heeeee  

ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

0 comments:

Catat Ulasan

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.