Jumaat, 6 April 2012

Bercinta satu Opis

Bercinta satu Opis..
Topik hari ni berkenaan cintan cintun ok..heee
Apa yang best nya kekasih hati satu opis?
Ketika hubungan tengah mekar memang best sgt dapat kekasih satu opis macam dunia ni anda ya punya haahaha..

Ok antara kebaikannya ialah:-
1. Hari-hari boleh jumpa ; boleh main2 mata gitu..heee
2. Jimat duet sebab boleh pergi kerja sekali & boleh kongsi makanan.
3. Kalu ada pape event company tak perlu pening pikir pasal pasangan sbb dah konfem kekasih hati pun dapat pergi. (^0^)

4. Satu opis boleh jadi mata2 gelap anda ; kalu dieorg nampak je kekasih hati anda ngn org len pasti ada yang datang melaporkan..heeee

Banyak agi kebaikannya tp bergantung kepada individu itu sendiri la kan..

Tapi tak semua nya manis ok, bila tiba waktu gaduh ataupun clash / hubungan terputus ditengah jalan banyak la pulak keburukannya. Hmmmm

Antara keburukannya ialah:-
1. Susah nak lupakan kerana hari2 nampak si dia. Segala pergerakaannya anda boleh nampak, lagi parah if si dia sudah ada kekasih hati yang baru.(makan ati je la korang ari2)
2. Satu opis bertanya tentang status anda; terpaksa berhadapan dengan orang sekeliling. Udah la hati masih berdarah dah kena menjawap soklan orang sekeliling lak. (ramaila reporter bertauliah yang akan muncul time ni)
3. Anda tidak dapat lari, si dia sentiasa ada disisi anda untuk menyakitkan ati anda hahaha.(kalu nak lari gak benti jela kerja; tp ingat bukan senang nak cari keje sekarang ni (-0^))




Haih..ketika cinta mekar mmg semua nya manis, semua nya menguntung kan tapi bila cinta dah layu ataupun berkecai mmg sakit la kalau duk satu opis ni...hahahha

P/s  kalau boleh elakkan la dari bercinta satu opis, manis mmg manis tp sekali dah pahit kena tanggung sendiri; si dia xkan pernah pikir apa yang anda rasa. heeee




ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

0 comments:

Catat Ulasan

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.