Ahad, 8 April 2012

Shopping di Pekan Selesa

Orang Batu Kurau mesti tau punya pasal pekan selasa ni..heee
bagi yang tak tau, pekan selasa ni lebeh kurang cam uptown or pasar mlm tapi berlaku pada waktu pagi sampai tengah hari ok..dan sudah semestinya hanya pada hari selasa,,nama pun dah pekan selasa kn..heee

Masa balik kampung ari tu i ada la teman my mum pergi membeli di pekan selasa ni..
Pekan selasa ni dekat kawasan pasar basah Batu Kurau. Semua ada dijual disini dan harga nya murah..kalau pandai tawar menawar agi la murah u allls..hee

i xsempat nk snap pic sangat coz sibuk pilih barang nk beli heee..rambang mata...


dah penat jalan akhirnya ini adalah salah satu item y i beli n i suka sangat...



tomeykan tudung ni heeee..rugi la coz i beli satu je..





ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

0 comments:

Catat Ulasan

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.