Rabu, 11 Januari 2012

Chinese New Year + Hamper

Chinese New Year

Apa yang anda pikir bila Chinese new year?
Angpau?
Hamper?
Bonus?
Cuti?
Burger Prosperity? Mmm nk singgah MCD la balik kang  I ofcoz pikir cuti kan..plan2 nak cuti panjang oii boleh balik batu kurau maaaa..
Huhuhu 




Sape yang bos Chinese mesti dapat angpau or bonus...wah best la korang kan..jeles I.. ^-^
Citer pasal hamper, today my bos dpt hamper and dia pun angkat kasi I.
Guest wut ape y die suh I wat wit that hamper?
 

OMG , he minta I kol pemberi hamper ni untuk tau semua brg dlm hamper tu halal or x..
ambek ko..terbeliak mata I..call pemberi hamper????

Mmm I pun menurut perintah, kuli cam I kena la ikut perintah bos kan huuhu..
I pun call la pemberi hamper tu,  die pun xtau n minta I check satu2 if ade cop halal then halal la..
haaaaaaaa ambek ko I pun gelak2 la ngn pemberi hamper tu.. =P


Last2 I pun bukak la chek satu2 ..yang halal I bahagi2kan ngn kwn2 I..yang xhalal I juz past kt my collegue y nonmuslim..rezeki korang la ek..huhu.. ^-^


p/s: sory xsempat nk snap pic hamper tu. .:)

~Admin D~



ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

1 comments:

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.