Ahad, 22 Januari 2012

Uma Buat Apa Hari Ni?








      Selamat Pagi semua =)
        Pasti ada yang tengah baca blog sambil tido ka? haha.. amboi..mentang-mentang la cuti bangun lambat
    noh..haha.

         Amacam raye? banyak angpaw dapat? ke kena paw? hehe.. Biasalah balik kampung mesti anak-anak
    sdara nak kna hulor sikit kan... Admin saja nak pesan, cuti-cuti juga, jangan la asyik tido ja.. Apa kata g
   luangkan masa dengan family yang jarang-jarang nak jumpa tu ha..g berkelah ko, jalan-jalan ko, gotong
  royong kliling umah ka kan... Bagi yang dok kat perantauan tu dah la jarang balik kan.. Pergi kelah kat Air
  Itam tu pung best, hu..sejuk gila air sungei tu.. Jom la cuti-cuti Malaysia sikit..  Tak pun g la melawat
   kawan-kawan kat zoo Tepeng noh... yang tak penoh masuk Safari Night, g la marasa tengok macam mana kan..



       Pastu nak pesan yang nak kelik bandar nanti nek bas dah beli tiket bas?? Ha..mesti belum beli kan?
 Yang dah beli seksiap tu, baguh... Yang tak beli lagi tu, bila uma nak beli? Nanti tiket habis baru la uma kalot.

  Maklumlah raya cina semua orang cuti, banyak yang nek bas, tiket habis uma nganga la.haha.. Bukan jauh sangat pung Kemunting tu ha, g la beli sat seksiap, nanti tak gaduh-gaduh dah nak kalot..kan.


    Apa-apa pun jaga lah diri yo time-time cuti ni... Banyakan masa beriadah bersama keluarga k..

ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

0 comments:

Catat Ulasan

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.