Selasa, 31 Januari 2012

Esok Cuti

selamat malam semua..
rasa nya dah lama AdminD tak post dalam blog ni..
Minggu lepas i cuti seminggu sempena tahun baru cina..so masuk keje this week memang busy sesangat..
Baru je 2 hari masuk keje, tp i dah rasa nk ambek cuti agi je..haha..

Macam yang u all tahu, esok org2 wilayah akan bercuti sempena Hari wilayah..so admin D yang keje kt KL pun dapat la bercuti esok hahha..heaven nye cuti agi...best2 ..esok boleh tido sepuas2nye..

Nite Semua n Selamat menyambut Hari Wilayah..

p/s admin S jgn lupe awk kena keje esok hahaha...





ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

2 comments:

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.