Selasa, 31 Januari 2012

Facebook Gempar Dengan Bom




Selamat pagi..
       Tejuk plak pagi-pagi ni...mau tak nya, ujan memanjang dari awal pagi tadi..haha..
Sampai-sampai office plak acond 21dgre memang beku lah..hehe..

            Macam mana raya semalam? Ada syok ka? hehe.. Mesti ada yang tak cukup tidur semalam kan..bunga api dok bedil tingkap belik ja..haha..
Ada yang marah, ada yang suka... Yang suka tu sebab dapat angpaw..masyuk masyuk....hehe..
                                      
             Kiranya semalam status kat Facebook memang semua same la, cuma ayat ja lain..hehe..
Orang kita memang SATU SUARA.. kih kih kih..


p/s: Malam ni qadar tidur balik..hehe

ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

0 comments:

Catat Ulasan

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.