Jumaat, 13 Januari 2012

Milo Ais Or Teh Tarik?


MySpace

Hari ni i dapat email dr my colleague berkenaan tips minum air terbaek k..
Lepas i baca email tu baru i perasaan terutamanya i la kan yang jarang sgt minum air masak.
Kalu g mamak mesti order teh tarik, n kalu g fast food of course soft drink kan..
So bila masanye i minum air masak or sky juice ni? Hehe adala bila i kena ulcer mulut or sakit tekak..time tu mmg i akan minum air masak bergelen2 la  hahaha..
Dah sakit baru tau nk minum air masak bnyk2 kan..time xsakit amboi air masak langsung xpandang..
MySpace
Udah2 la tu citer pasal i kan, meh sini i share pasal info y member i email kan tu.
k.. u all tau x if
  • u all minum 2 gelas air sejurus bangun tidur , u all akan dapat mengaktifkan @ mencergaskan organ dalaman.
  • u all Minum 1 gelas air 30 minit sebelum makan dapat membantu sisten pencernaan u all. 
  • minum 1 gelas air before u all mandi boleh wat u all kurus tau haha..yang n ii suke.. penting ni..kena take note k.. heeee
  • Minum 1 gelas air before u all beradu ( tidur) dapat mencegah u all daripd terkena strok or serangan jantung .
Wah banyk kan kelebihan minum air masak ini ek, meh la kita sama2 menjaga kesihatan dengn meminum air masak n menjaga badan k bg sape2 y nk kurus (thats 4 me MySpace)
Keberkesanan xdpt dijamin oleh i k tapi xslh if mencuba kan..so u all jgn nk saman i if u all xkurus k.. huhuhu

MySpacep/s: Batu kurau ada bnyk sungai so hargai la n jgn kotorkan sungai kita coz sungai merupakan sumber air kita. chill k...

~Admin D~


ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

0 comments:

Catat Ulasan

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.