Rabu, 13 Jun 2012

Wanita Disimbah Petrol & Dibakar Bekas Suami [Video]


Seorang wanita 34 tahun telah disimbah dengan petrol sebelum di nyalakan api pada nya. Kejadian berlaku di luar sebuah 7-Elevent yang terletak di Lawrence Road, South Florida. Lelaki yang menyimbah dan membakar beliau adalah merupakan bekas suaminya.


Kejadian berlaku dipercayai disebabkan perebutan hak penjagaan anak mereka. Mereka berjanji untuk bertemu di 7-Elevent tersebut supaya si suami dapat memberikan anak itu kepada beliau. Tetapi sebaliknya yang berlaku, lelaki terbabit datang bersendirian dan terus mengugut mangsa dengan pisau sebelum menyimbah petrol dan membakarnya.

Lelaki terbabit yang kemudian melarikan diri dengan bersembunyi di dalam semak berdekatan akhirnya berjaya diberkas pihak polis. Wanita yang mengalami kebakaran tadi di rawat di Delray Medical Center bersama lelaki terbabit sebelum dihantar ke penjara.

ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

0 comments:

Catat Ulasan

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.