Khamis, 15 Mac 2012

Honda City Misteri



Ntah kenapa admin nak kongsi cerita ni dengan anda semua.
Mungkin 1/100 dari kita penah mendengar mengenai misteri kereta Honda city, terutamanya yang mempunyai motosikal.
Menurut cerita dari kawan & orang sekeliling, mereka tidak boleh melupakan mengenai kereta Honda City bewarna biru itu.


Apa yang misteri?
Kawan admin,
Pada satu hari time dalam nak magrib gitu, time tu dia dari kampung nak balik ke bandar menggunakan Hiway utara-selatan.

Dalam kepenatan perjalanan yang agak jauh itu, tiba-tiba motosikalnya pancit. Apa lagi, gabra la kawan...Dah la hari nak gelap, atas hiway jauh lagi nak sampai ke bandar.
Dalam ketepaksaan, dia pun menolak motosikalnya..tak sampai 2 minit dia tolak motosikal, berhenti 1 kereta Honda City biru di hadapan dia.


Lagi la dia kecut perut, perompak ke ape ke kan...
Kawan ni pun pandang la depan blakang, tapi mase tu kereta lain tak ada yang kat lalu...Lalu keluar la pemandu kereta tu...
Badannya sasa, tegap.
Kawan tadi pun , tercegang la apa lagi..

Melihat keadaan kawan admin yang tercengang tu, lalu pemandu kereta Honda itu berjalan dan mengeluarkan sesuatu dari bonnet keretanya.
Bersambung.....



[Ce teka Apa Yang Berlaku Selepas itu





?]

ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

0 comments:

Catat Ulasan

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.