Isnin, 5 Mac 2012

Tulisan Biru Kat Facebook



Assalamualaikum...

      Muma dah try ko cara nak "update status via anything" pada Entry yang sebelum ni?hehe..
Hari ni pulak admin nak ajar macam mana nak buat tulisan biru kat facebook status. 
Dah ramai dah yang tahu, tapi hari admin keraeh hati juga nak ajar muma..hehe.

 Cara-caranya:

 -Copy je code kat bawah ni, pastu paste kat status wall, "Type Here" tu ganti la dengan ayat yang muma nak update.. 


@[1: ]@@[1:[0:1: Type Here]] 


- contoh =       @[1: ]@@[1:[0:1: batukuraukampungku best]] 





EnjoY =) 

ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

0 comments:

Catat Ulasan

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.