Ahad, 4 Mac 2012

Jom Layan Radio Korea.

Selamat pagi semua..
Pagi-pagi hamba tak dak apa pung nak buat MySpace...
Sambil-sambil dok wat mata merah ni Admin S layan radio era kat blog kita ni ha.. MySpace
sapo-sapo tak tahu lagi meh ni ha admin nak bagi tahu yang semua boleh dengo radio secara online kat blog ni. Radio KOREA pun ada...Macam mana nak dengo? Admin cita kat bawah:

    1: Click kat gambo muzik kat kanan huma tu.
    2: Bila huma dah nampak page Batu Kurau Radio, haa..huma baca la kat situ cara nak dengo..
        memang layaann oo...MySpace Admin akan cubo tambah radio lain lagi nanti..Enjoy..




~Admin S~

ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

0 comments:

Catat Ulasan

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.