Ahad, 11 Mac 2012

Game Online - Batu Kurau Kampungku



Bagi yang suka main game online. 
Kepada sesiapa yang suka main game boleh la try main game kat blog ini. Untuk main game try click gambar bawah ini atau cuba lihat dekat Header blog ini ada tulis Game, click je kat situ..
Sekiranya ada cadangan boleh berkongsi ye..nak minta game ke ape ke kan.. 
Enjoy =) Game EMPIRE ni multiplayer, so boleh main ramai-ramai..hehe


ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

0 comments:

Catat Ulasan

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.