Jumaat, 23 Mac 2012

Dapatkan Domain Malaysia Free!!


Assalamualaikum,Apa khabar semua, lama admin tak conteng-conteng kat sini,hehe..
Hari ni admin nak kongsi maklumat yang amat-amat berguna untuk pengusaha-pengusaha syarikat kecil-kecilan.
Peluang ni dah lama ada dan diwujudkan oleh kerajaan untuk membantu syarikat-syarikat kecil seperti syarikat KPW atau syarikat-syarikat persendirian.
Apa yang admin nak kongsi ini adalah mengenai Perniagaan Online. Kerajaan denga nkerjasama Google telah melaksanaakan projek "Get Malaysian Business Online", yang mana Domain (laman web .my) diberi secara percuma.
Memang susah nak dapat domain percuma, selalunya kena beli. Tapi kali ni kerajaan bagi free untuk membantu perusaha-perusaha kecil di malaysia.

So, ini adalah peluang terbaik anda untuk berjaya. Terima Kasih Kepada Kerajaan.
Untuk memohon domain percuma ini, clik link dibawah dan isi borang maklumat.


**no pendaftaran syarikat perlu untuk pendaftaran. (sekiranya anda tiada no pendaftaran,kami boleh membantu anda..komen kat bawah)







ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

0 comments:

Catat Ulasan

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.