Rabu, 8 Februari 2012

Virus!




                                     

Komputer admin DEMAM!

Admin ingat orang ja yang tahu sakit or demam, upanya komputer pun boleh sakit. Patut pun komputer admin ni pelan semacam ja. Nak log on pun dekat 2 minit. Semalan admin pun kasi "cuci" la ini komputer. Defrarag, Disk cleanup memamng wajib la kan..


Pas tu admin scan plak virus, tudiaa....
scan virus dekat sejam stengah, virus xtahu la banyak tramat. Kalu orang rasanya dah masuk ICU dah sa nya. Pas habis ja remove virus tu smua admin restart balik..hehe..pergh..laju balik bro..hehe.. Yola, slama ni dok nak komputer laju ja, tapi virus apa semua bukan dok scan...guna mau jaga xmau..haha..

So pas ni admin akan rajin wat defrag, and scan virus tu semua. Komputer laju baru la best guna. hehe.



p/s: sapa guna Tuneup utilities 2012? nak serial number boleh tanya admin =)




ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

0 comments:

Catat Ulasan

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.