Ahad, 12 Februari 2012

Ninja Yang Perlu Anda Jauhi






        Ini lah rupa ninja yang perlu anda jauhi sekiranya anda seorang muslim. Kerana  ninja ini merupakan sebuah restoran.

"Apa salahnya ninja buka restoran?"

Cuba lihat gambar-gambar dari restoran ini...


 
 
Nampak sedap kan?
Jom Lihat Gambar bawah pula...


 
Anda Nak Rasa 1?..hehe


           Bagi yang belum tahu, restoran yang diberi nama "Ninja Joe" merupakan restoran 'NON HALAL'. Untuk pengetahuan, restoran ini mempunyai 3 cawagan iaitu di Mid Valley, Sunway Pyramid & di Tropicana City Mall. Sajian utama restoran ini ialah "Pork Burgers" (Buger Khinzir), jadi hati-hatilah ye, takut anda tersilap masuk restoran pula..hehe..

            


p/s: Kalu yo pun lapo sesangat, bace la senbord tu habeh-habeh dulu..hehe..
                                                                                




ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

0 comments:

Catat Ulasan

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.