Selasa, 14 Februari 2012

Journey 2 : The Mysterious Island (Full Movie)








Synopsis:
“Journey 2: The Mysterious Island” begins when young Sean Anderson (Josh Hutcherson, reprising his role from the first film) receives a coded distress signal from a mysterious island where no island should exist. It’s a place of strange life forms, mountains of gold, deadly volcanoes, and more than one astonishing secret. 

click sini jika Mozilla anda tiada Media player plugin #1
                                                       atau  Media player plugin #2



p/s: Jom tengok before kena padam =) ..





ARTH

Meskipun artikel yang diterbitkan disini adalah dibawah pengurusan Batu Kurau, anda dinasihati menapis setiap sumber untuk mencari kebenaran. Pihak Batu Kurau Kampungku Blogspot tidak bertanggungjawab diatas sebarang salahlaku dan komen anda di blog ini. Terima Kasih

3 comments:

  1. kenapa dia tulis "video not found"? pastu dia kuar popout suruh download?

    BalasPadam
  2. Dia memang automatik download sekiranya ada problem. itu maksudnya, mazilla or broswer awak tiada plugin. sila download plugin dulu, kat bwah synopsis tu ada nak download. kalu x boleh jugak mungkin ada something wrong dgn plugin komputer awak. kalu x boleh jugak, awak download aje movie ni, pas hbis download baru boleh tengok.. =)

    BalasPadam
  3. owh.. dia memang auto download eh kalu xboleh main. kalu boleh main dia xpayah download la kan...owh.. bagus2..hehe.. download pun ok juga..boleh cimpan..hehe

    BalasPadam

 

Copyright @ 2013 Batu Kurau Kampungku.